Over UyuniGietvloer

Uyuni-Gietvloeren is een bedrijf wat is opgericht met veel passie en liefde voor het vak. Wij zijn erg trots op wat we allemaal hebben bereikt, tot op de dag van vandaag. Wij geloven er in dat we nog vele leuke relaties op ons pad zullen krijgen waar we nog vele mooie vloeren voor gaan maken. Als we uyuni moeten omschrijven is het meer dan een gietvloer bedrijf waar je een gietvloer koopt. Wij schenken veel aandacht aan onze relaties aan het eind van het gietvloer proces bij uyuni ben je niet alleen een gietvloer rijker maar ook een hele beleving. Het ouderwetse contact en communicatie met onze relaties. Daardoor spelen er geen gevoelens bij de mensen dat ze een nummer zijn na het tekenen van uw gewenste vloer. De nazorg is bij ons van groot belang om het goed af te sluiten naar het gewenste resultaat. Wij geloven op recht wie goed doet wie goed ontmoet.

Elk van ons geplaatste vloeren worden eerst getest in het lab, zo kunnen we de kleinste kinderziektes eruit halen en het beste resultaat weer geven.

  • Adres:H.A. Lorentzstraat 126 | 3331 EE Zwijndrecht
  • Telfoonnr.:0624 50 91 08
  • Mobielnr.:0624 50 91 08

UYUNI GIETVLOEREN

Het verhaal achter de naam Uyuni Gietvloeren.

Over de gekozen naam voor ons bedrijf Uyuni gietvloeren krijgen wij veel vragen. Uyuni gietvloeren  is afgeleid van Salar de Uyuni is de grootste zoutvlakte ter wereld het is een witte woestijn in Bolivia die het mooist is in het regenseizoen tussen december en april. Dan ligt er een flinterdun laagje water op de spierwitte ondergrond waardoor het water werkt als een spiegel. De horizon en wolken reflecteren hierin. Alles in de witte omgeving lijkt te zweven. Dus net onze gietvloeren!