Onze ervaring met Uyuni gietvloeren is goed. De informatie die we hebben ontvangen was zeer duidelijk en helder. Niks werd opgedrongen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Dit bedrijf zouden we dan ook bij een ieder willen aanbevelen. Een compliment voor Adem die onze vloer heeft gemaakt. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan. We genieten elke dag van onze nieuwe Vloer.
logo uyuni gietvloeren
Fam. Verhoefen
Zoetermeer
Mooi om te zien, dat alle afspraken na gekomen werden, alles op tijd af en het eindresultaat mag er wezen. ook de nazorg spreekt me aan. geen spijt van ons vertrouwen.
logo uyuni gietvloeren
Larry Janssen
Zwijndrecht
Super tevreden!! Aanbeveling!!
logo uyuni gietvloeren
Kristie ten Have
Uyuni Gietvloeren heeft ons goed en zeer netjes geholpen. Wij hadden van onze kant een haastklus op werkspot gezet. Binnen een paar dagen moest er 40 m2 vloer geëgaliseerd worden en wij waren van onze kant niet flexibel in verband met tijdsdruk. Wij zijn keurig netjes en op tijd geholpen. Eerst een bezoek om de opdracht te beoordelen. Vervolgens op de door ons aangegeven dagen is de klus uitgevoerd. Er werd netjes gewerkt. Materialen worden netjes meegenomen en afgevoerd. Maar ook naderhand is er nazorg middels een telefoontje en wordt de uitgevoerde klus geïnspecteerd of het van beide kanten naar tevredenheid is uitgevoerd. Fijn om weer eens mee te maken dat er zo prettig gewerkt wordt!
logo uyuni gietvloeren
Mevr. Van Ommen
Odijk
Uitstekend en deskundig advies gekregen. Het resultaat mag er zijn, geen spijt van onze keuze!
logo uyuni gietvloeren
Thijs
IJsselstein